Geplaatst op Geef een reactie

Sinterklaas is in het land! En wij hebben hele leuke nieuwe producten èn aanbiedingen

Wat is het toch altijd fijn als Sinterklaas weer in het land is. Het is dan weer genieten van de mooie lichtjes en versieringen in de straten en winkels. Maar ook de pepernoten, kruidnootjes, chocoladeletters, borstplaat en marsepein liggen weer op ons te wachten. Mjam! Dat is een gezellige periode waar we elk jaar aan willen bijdragen met een nieuw product. Verder lezen Sinterklaas is in het land! En wij hebben hele leuke nieuwe producten èn aanbiedingen

Geplaatst op Geef een reactie

Meneertje Hoppiepap èn Mila’s brief aan de Sint

Het is even geleden dat wij weer een blog hebben geschreven, maar de komende periode van feestelijke, gezellige winterdagen met hopelijk een dik pak sneeuw roept om een bericht van onze kant.  Verder lezen Meneertje Hoppiepap èn Mila’s brief aan de Sint

Geplaatst op Geef een reactie

Superfijne zondagochtend + WINACTIE (gesloten)

Superfijne zondagochtend + WINACTIE

Zondagochtend, alweer een paar uurtjes verder nadat we heerlijk uit hebben kunnen slapen. Peuterdochter sliep gisteren – na de verjaardag van Oma – pas laat. Meestal wordt ze dan juist extra vroeg wakker. Deze zondag niet. Heerlijk. In je ochtendjas naar beneden. Ontbijten met de geur van de kerstboom die we gisteren in huis hebben gehaald. Yoghurt met walnoten, muesli en verse kiwi en banaan. Versgeperst sapje van grapefruit, citroen en sinaasappel erbij. Kopje thee. Straks een kop koffie. Jazzmuziek op de achtergrond. Voel je de relaxte sfeer van deze zondagochtend? Verder lezen Superfijne zondagochtend + WINACTIE (gesloten)

Geplaatst op Geef een reactie

Liefde, rust en licht in december

Liefde, rust en licht in december

Hoe mooi is het toch ook? Liefde, rust en licht. De maand december is alweer aangebroken. Sinterklaas is terug naar Spanje en ineens komt er veel meer rust. De prikkelingen en spanningen van die enorm fijne, maar ook drukke Sinterklaastijd laten we achter ons. We zetten geen schoentje meer. We kijken geen Sinterklaasjournaal. De pakjes zijn uitgepakt. We zijn klaar voor family time. Tijd doorbrengen met onze loved ones. We zijn klaar voor de kerstdagen. Verder lezen Liefde, rust en licht in december

Geplaatst op Geef een reactie

Ja! de eerste druk van Mila’s onderwaterwereld

Ja! de eerste druk van Mila's onderwaterwereld

Mila’s onderwaterwereld 

Joepie! Wat zijn we blij! De eerste officiële druk van het allereerste Milaboekje is een feit!
Vol trots presenteren wij jullie… ‘Mila’s onderwaterwereld’

3dOWWOnze missie met Milaboekjes

We hopen dat we je met onze Milaboekjes ondersteunen. Dat onze verhalen en tekeningen je helpen om jezelf te kunnen en mogen zijn.

Voorinschrijving

Wij willen jou een korting geven. Koop het tijdens de voorinschrijving en betaal slechts € 9,- in plaats van € 14,50 (maar liefst € 5,50 korting)!

Waarom je het nu al wilt bestellen?

  • We willen allemaal dat een kind zichzelf mag en kan zijn
  • Het is een supermooi kado voor Sinterklaas, Kerst of gewoon voor jezelf
  • Er is een gelimiteerde oplage. Jij wil toch ook een exemplaar van de eerste druk hebben?

Bestellen 

Bestel hier Mila’s onderwaterwereld , voordat de voorinschrijving gesloten is en je weer de reguliere prijs gaat betalen.

We hebben zóveel te bieden

Voor wie geïnteresseerd is in meer van ons:

Plaatje speldoos KYBWe willen jullie ook de mogelijkheid geven om het prachtige kinderyogabordspel nu al bij de voorinschrijving te kopen. Met een waanzinnige korting! Voor maar € 17,50 in plaats van € 24,50 (dat is 7 euro korting)!

Kalenderplaatje SiteEn wat vind je van deze überleuke eeuwigdurende verjaardagskalender? We bieden je die tijdens de voorinschrijving aan voor € 7,50 in plaats van € 8,50 (€ 1,- korting).

 

Knettergekke aanbieding!

Knettergekke aanbiedingEuh, laten we het nog gekker maken met de knettergekke aanbieding! Alledrie de fantastische produkten samen voor maar € 32,50 in plaats van € 47,50! Ja, je leest het goed: € 15 euro korting. Mocht je het niet voor jezelf willen hebben, dan zijn het toch prachtige kadootjes?

 

Let op! De voorinschrijving en daarmee deze prachtige aanbieding is geldig tot en met 5 december 2015. Daarna is Sint uit het land en je kans op deze geweldige korting(en) voorbij. Grijp je kans!

NB alle prijzen zijn exclusief verzendkosten

Geplaatst op 1 Reactie

Waarom onze revolutionaire voorleesmethode werkt!

 

Waarom onze revolutionaire voorleesmethode werkt!

Revolutionaire voorleesmethode? Hoe bedoel je dat precies? Ik leg het jullie graag uit. We hebben namelijk gekozen voor een dwarsligger, maar dan in A5-formaat. Ideaal! En vanzelfsprekend getest bij onszelf. Maar niet alleen dat. Ook bij de peuterspeelzaal. Door de juf. Het werkt! Verder lezen Waarom onze revolutionaire voorleesmethode werkt!

Geplaatst op Geef een reactie

Waarom is ons boekje het ideale Sintkado?

Waarom is ons boekje het ideale Sintkado?

Jaja, het is zover! Het boekje ‘Mila’s brief aan de Sint‘ is verkrijgbaar in gedrukte vorm. Geweldig (al zeg ik het zelf). Mooi, dierbaar, handzaam, exclusief ! Vanuit een goed hart getekend en geschreven. Denkend aan de Sinterklaasmomenten zoals wij die zelf hebben meegemaakt. Is dit boekje ‘geboren’.

Verder lezen Waarom is ons boekje het ideale Sintkado?

Geplaatst op Geef een reactie

De onderwaterwereld van Mila

De onderwaterwereld van Mila

Ken je het gevoel? Je hebt een drukke week achter de rug. Hard gewerkt (of dat nu op je werk is of thuis). Min of meer achter jezelf aangejaagd. Maar dan is het tijd. Voor qualitytime, met je vriendin. Lekker samen koffie drinken. Kletsen. Bijpraten. Werken. Je inspireert elkaar. Bent bezig met fijne toekomstplannen.  Verder lezen De onderwaterwereld van Mila

Geplaatst op Geef een reactie

Kriebelt bij jou het Sintgevoel al een beetje?

 Kriebelt bij jou het Sintgevoel al een beetje?

Hersft is in 't land!

De herfst is echt alweer begonnen. De blaadjes vallen van de bomen. De kleuren worden echt ‘aards’ en ‘herfstig’ rood, bruin en geel. Wandelschoenen aan en lekker de frisse luchten van het bos inademen. Genieten van het onstuimige weer. Een frisse wind door de wapperende haren. Jas aan. Das om. En gaan.  Verder lezen Kriebelt bij jou het Sintgevoel al een beetje?