Geplaatst op Geef een reactie

Ja! de eerste druk van Mila’s onderwaterwereld

Ja! de eerste druk van Mila's onderwaterwereld

Mila’s onderwaterwereld 

Joepie! Wat zijn we blij! De eerste officiële druk van het allereerste Milaboekje is een feit!
Vol trots presenteren wij jullie… ‘Mila’s onderwaterwereld’

3dOWWOnze missie met Milaboekjes

We hopen dat we je met onze Milaboekjes ondersteunen. Dat onze verhalen en tekeningen je helpen om jezelf te kunnen en mogen zijn.

Voorinschrijving

Wij willen jou een korting geven. Koop het tijdens de voorinschrijving en betaal slechts € 9,- in plaats van € 14,50 (maar liefst € 5,50 korting)!

Waarom je het nu al wilt bestellen?

  • We willen allemaal dat een kind zichzelf mag en kan zijn
  • Het is een supermooi kado voor Sinterklaas, Kerst of gewoon voor jezelf
  • Er is een gelimiteerde oplage. Jij wil toch ook een exemplaar van de eerste druk hebben?

Bestellen 

Bestel hier Mila’s onderwaterwereld , voordat de voorinschrijving gesloten is en je weer de reguliere prijs gaat betalen.

We hebben zóveel te bieden

Voor wie geïnteresseerd is in meer van ons:

Plaatje speldoos KYBWe willen jullie ook de mogelijkheid geven om het prachtige kinderyogabordspel nu al bij de voorinschrijving te kopen. Met een waanzinnige korting! Voor maar € 17,50 in plaats van € 24,50 (dat is 7 euro korting)!

Kalenderplaatje SiteEn wat vind je van deze überleuke eeuwigdurende verjaardagskalender? We bieden je die tijdens de voorinschrijving aan voor € 7,50 in plaats van € 8,50 (€ 1,- korting).

 

Knettergekke aanbieding!

Knettergekke aanbiedingEuh, laten we het nog gekker maken met de knettergekke aanbieding! Alledrie de fantastische produkten samen voor maar € 32,50 in plaats van € 47,50! Ja, je leest het goed: € 15 euro korting. Mocht je het niet voor jezelf willen hebben, dan zijn het toch prachtige kadootjes?

 

Let op! De voorinschrijving en daarmee deze prachtige aanbieding is geldig tot en met 5 december 2015. Daarna is Sint uit het land en je kans op deze geweldige korting(en) voorbij. Grijp je kans!

NB alle prijzen zijn exclusief verzendkosten