Geplaatst op 2 Reacties

Joehoe, zijn jullie er nog?

Joehoe, zijn jullie er nog?

Ja hoor! Zeker weten! Als we ergens voor gaan, is dat altijd vanuit ons hart.

Kinderyogabordspel

Op dit moment zijn we dan ook even heel druk bezig met de ontwikkeling van ons prachtige, unieke en eerste ‘kinderyogabordspel Mila’s rare houdingen’. Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje op de site.

Mooie kleuren willen we!

Maar Rory, wat gebeurt er ondertussen bij Milaboekjes? Heel veel. Om maar iets op te noemen. We lopen tegen wat drukkersproblemen op. De kleuren bijvoorbeeld zoals wij die intens graag willen (mooie, lieve zachte kleuren), worden tijdens het drukproces wat flets.

Uitgeverij of in eigen beheer?

Verder zijn we flink aan het nadenken over de manier van uitgeven van Milaboekjes. Via een uitgever, of toch in eigen beheer? Of allebei? Print-on-demand is een methode die we ook nog blijven gebruiken.

Wijzigingen

Het formaat van het boekje? Ondanks eerdere positieve feedback op onze revolutionaire leesmethode, hebben we besloten om toch voor een regulier A5-model te gaan. En ja, ook in hardcover.

Volg je hart

Inmiddels hebben we de boel flink omgegooid, maar weet je. We volgens ons hart. En dat is altijd goed.

Blijven jullie ons en de ontwikkelingen van Milaboekjes volgen? Dat vinden we héél fijn!

Liefs.

Rory Blokzijl

 

PS Het is bijna Vaderdag (21 juni)! Dus we hebben de header van onze site alvast aangepast! Wist je dat we ook een ontzettend leuk vaderdagboekje hebben? Meer informatie volgt!

Nieuws over Milaboekjes direct in je mailbox? Schrijf je in!Stuur een mail naar: info@milaboekjes.nl