Geplaatst op Geef een reactie

Liefde, rust en licht in december

Liefde, rust en licht in december

Hoe mooi is het toch ook? Liefde, rust en licht. De maand december is alweer aangebroken. Sinterklaas is terug naar Spanje en ineens komt er veel meer rust. De prikkelingen en spanningen van die enorm fijne, maar ook drukke Sinterklaastijd laten we achter ons. We zetten geen schoentje meer. We kijken geen Sinterklaasjournaal. De pakjes zijn uitgepakt. We zijn klaar voor family time. Tijd doorbrengen met onze loved ones. We zijn klaar voor de kerstdagen.

Liefde voor alles

Ik kan het zelf denk ik het beste verwoorden door mijn gevoelens met jullie te delen. Gevoelens van melancholie, liefde, dankbaarheid en rijkdom. In alle schakeringen en kleuren. December lijkt de ideale maand voor een terugblik. Naar de mooie en mindere momenten van het jaar. Het een kan namelijk naast het andere bestaan. Samen maken ze je sterker, rijker, meer jezelf.

Met Milaboekjes de wereld een klein beetje mooier maken

Dit jaar hebben wij met Milaboekjes veel beleefd. De eerste officiële druk van Mila’s onderwaterwereld. De kalender die wij al zo lang wilden hebben is gemaakt. En uit de samenwerking met Paul is het kinderyogabordspel geboren. Dat allemaal vanuit de diepste wens om de wereld een beetje mooier te maken. Liefde en licht de wereld in te brengen.

Ketting van liefde

Laten we in deze tijden aandacht hebben. Tijd nemen. Voor elkaar. Onze kinderen. Liefde voelen. Genieten van wat we hebben. Dankbaar zijn voor wie we zijn. Waar we staan. Denken aan de dierbaren die niet meer bij ons zijn. Genieten van elkaar. Blij zijn met onszelf. En een ketting van liefde creëren.

Let it snow

Hoe ik de (feest)dagen ga doorbrengen? In rust. Alle momenten beleven. Mooi of niet. Ervaren, doorvoelen en er laten zijn. Genieten van de kerstmarkt(en). Tijd met het gezin. Tijd met de familie. Samenzijn. De geur van kerstbomen. Hopelijk sneeuwvlokken. Een dik wintervest over dat mooie feestjurkje. Mooie hakken, maar ook fijne, warme sloffen of dikke sokken. Een glas glühwein, maar ook warme chocolademelk met slagroom.

Kortom. Ik wens je liefde.

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl