Geplaatst op Geef een reactie

Meneertje Hoppiepap èn Mila’s brief aan de Sint

Het is even geleden dat wij weer een blog hebben geschreven, maar de komende periode van feestelijke, gezellige winterdagen met hopelijk een dik pak sneeuw roept om een bericht van onze kant. 

Nieuw!

Want wist je dat we hele leuke nieuwe producten in ons assortiment hebben?

Meneertje Hoppiepap

Een van de hoofdpersonen uit ons gezellige boekje ‘Mila’s onderwaterwereld’ hebben we – als zacht, aaibaar, lief pluchebeestje – uit het boekje geplukt. Ik heb het natuurlijk over de roze krab, Meneertje Hoppiepap. Toen ‘mijn’ Mila een van de eerste exemplaren in handen kreeg wilde ze die niet loslaten. “Oh mama, wat is ie lief! En zo zacht” en “Mama, ik vraag niets aan Sinterklaas. Behalve Meneertje Hoppiepap!” Zo schattig! En het ideale Sint- of Kerstcadeau.

Voor 14,95 is hij van jou, je kind, je nichtje of neefje of van ieder ander kindje.

Meneertje Hoppiepap èn Mila's brief aan de Sint

Mila’s brief aan de Sint

Wat is er nu leuker dan om voor (of samen) te lezen uit ons tweede boekje uit de serie Milaboekjes? In ‘Mila’s brief aan de Sint’ leef je mee in het actuele en lieve verhaal waarin Mila haar grootste wens vertelt aan de Sint.

Met dit nieuwe boekje ben je in een keer klaar voor Sinterklaas. Hij kost 14,95

Meneertje Hoppiepap èn Mila's brief aan de Sint

De fijnste tijd van het jaar

Zie je het al voor je? Buiten is het koud, de dikke sneeuwvlokken dwarrelen naar beneden. Jij zit binnen bij het knisperende haardvuur in de luie stoel. Warme chocolademelk met slagroom in de ene hand. Ons nieuwe boekje in de andere hand. Op je schoot zit je lieve kindje, Meneertje Hoppiepap in haar handjes geklemd.

Wat dat betreft komt de fijnste periode van het jaar eraan. Warmte, gezelligheid, buiten spelen, voorlezen en met knuffels spelen. Zomaar wat dingen die in mij opkomen als ik aan de komende maanden denk.

Meneertje Hoppiepap èn Mila's brief aan de Sint

Kadootje voor jou!

Als trouwe klant krijg jij met kortingscode *sint* ons nieuwe boekje of Meneertje Hoppiepap voor 12,50 (exclusief verzendkosten).

Meneertje Hoppiepap èn Mila's brief aan de Sint

Vertel eens. Wat zijn jouw plannen voor de feestdagen? En wat vind jij van onze nieuwe Milaboekjes-producten?

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl