Over ons

Over Rory3
RORY
Ik ben moeder van een lief dochtertje: Mila. Geïnspireerd door wat Mila en ik dagelijks meemaken – in combinatie met herinneringen uit Muck’s en mijn jeugd- schrijf ik de Milaboekjes.

Daarnaast blog ik (40envoorheteerstmoeder.nl) over hoe ik het moederschap ervaar. Ik vertel hoe ik in het leven sta. Waar ik tegen aanloop en waar ik ontzettend van geniet. Door de komst van Mila is mijn leven 100% veranderd. Ik ben veel meer in mijn zachtheid en liefde beland. En mijn innerlijke kind is hierdoor ontwaakt en tevoorschijn gekomen.

MUCK & RORY
We hebben een lange historie samen. We zijn al vriendinnetjes sinds de kleuterschool. Samen hebben we veel gespeeld en getekend, met veel fantasie.

Over ons plaatje zomer

We zien elkaar regelmatig om bij te kletsen en te brainstormen. De creativiteit – die nooit weg is geweest- is in intensiteit opgeborreld en in oktober 2013 is het idee voor het eerste boekje geboren. Vanaf dat moment is het balletje gaan rollen… de start van Milaboekjes!

We hopen met onze boekjes eraan bij te dragen dat de gevoelens van ieder kind- zowel positief als negatief- er mogen zijn. Dat een kind zich – door de herkenbare situaties- gesterkt en erkend voelt. En daardoor de levenslustige volwassene van de toekomst wordt.

Kortom, we willen de wereld mooier maken. Zachter, liefdevoller. Al is het maar een beetje. Ieder kind mag weten dat hij goed is zoals hij is. Ieder kind mag gesteund worden om in zijn eigen kracht te staan en de liefde te voelen, die in ieder van ons huist.

MUCK
In het dagelijks leven ben ik veel bezig met bewustzijnswerk. Het leven is om van te genieten. Obstakels zijn er om nieuwsgierig naar te zijn, wat ze je te vertellen hebben. En daarna te focussen op hoe het leven zonder obstakels eruit zou zien. Dit is ook terug te vinden in de Milaboekjes. Ik hoop dat onze producten een stralende zon in het leven van veel kinderen mag geven.

over-muck