Geplaatst op Geef een reactie

Sinterklaas is in het land! En wij hebben hele leuke nieuwe producten èn aanbiedingen

Wat is het toch altijd fijn als Sinterklaas weer in het land is. Het is dan weer genieten van de mooie lichtjes en versieringen in de straten en winkels. Maar ook de pepernoten, kruidnootjes, chocoladeletters, borstplaat en marsepein liggen weer op ons te wachten. Mjam! Dat is een gezellige periode waar we elk jaar aan willen bijdragen met een nieuw product.

Dit jaar zou dat eigenlijk een nieuw boek zijn: ‘Het dierenorakel’. Waar de dieren van het Gelukswieluit het kinderyogabordspel aan het woord komen om jou te inspireren. De teksten over de dieren zijn heel mooi geworden, maar de uitleg eromheen wilden we nèt wat meer uitbreiden. Daarom hebben we besloten om er een heel verhaal – een kinderboek – van te maken, waar Mila het Gelukswiel leert te begrijpen èn te gebruiken in haar leven. Jammer genoeg ging dat niet meer lukken vóór de intocht van Sinterklaas.

Tot drie weken geleden spontaan de inspiratie omhoog kwam voor … orakelkaarten. “Het dierenorakel’ is er uiteindelijk dus wel gekomen. Nog niet als boek, maar als kaarten. En maar ietsie pietsie later. Want woensdag 22 november zijn ze beschikbaar! Ook bij je eigen boekhandel.

Tot onze verrassing bleef het daar niet bij. Want zodra we de aanbiedingen op onze site hebben gezet, raakten onze kinderyoga-matjes uitverkocht. Bij het produceren was daar opeens de mogelijkheid voor een ‘grote’ yogamat (voor volwassenen). Hartstikke leuk voor de kinderyoga-leraren onder ons. Dit tweede nieuwe product gaan we overigens niet beschikbaarstellen aan de boekhandel, waardoor we de prijs toegankelijk houden.

Een kleine ‘maar’. Helaas komen ze pas de week voor pakjesavond bin

nen. Maar vrees niet. Je kan ze wèl bestellen, maar ze worden pas later verstuurd. We zullen zorgen dat het uiterlijk vóór 5
december in huis is.

Om het feest compleet te maken hebben we een nieuwe – ontzettend leuke – kleurplaat op de site gezet. Een gezellige tekening om in te kleuren en aan Sinterklaas te geven in de schoen. Of om te bewaren of op te hangen in je kamer.

Sinterklaas? Wij zijn er klaar voor!