Geplaatst op 1 Reactie

Waarom onze revolutionaire voorleesmethode werkt!

 

Waarom onze revolutionaire voorleesmethode werkt!

Revolutionaire voorleesmethode? Hoe bedoel je dat precies? Ik leg het jullie graag uit. We hebben namelijk gekozen voor een dwarsligger, maar dan in A5-formaat. Ideaal! En vanzelfsprekend getest bij onszelf. Maar niet alleen dat. Ook bij de peuterspeelzaal. Door de juf. Het werkt!

Revolutionaire leesmethode?

Doordat je het boek op deze manier vasthoudt, kan je namelijk – of je nu voorleest aan je kind, of aan een groep kinderen, of als je kind al zelf leest – heel makkelijk de bladen omslaan. Het houdt prettig vast. Als je jouw kind op schoot hebt, dan ziet je kind de plaatjes en jij leest makkelijk de tekst! Ook nog eens erg ergonomisch. Wij zijn in ieder geval helemaal enthousiast!

Maanvogel!

Wist je trouwens dat inmiddels alweer een Milaboekje in geprinte vorm verkrijgbaar is? ‘Maanvogel‘, waar Mila in dromenland terecht komt is een lief verhaal waarin Mila een fantasierijk avontuur beleeft. Ben je benieuwd naar ons boekje ‘Maanvogel‘? Neem dan snel een kijkje op onze pagina met boekjes, waar je een voorproefje van de mooie teksten en tekeningen kan vinden.

Wat krijg je?

Voor 14,50 krijg je een uniek, lief en puur boekje. Leuk als kado, leuk voor jezelf. Wil je het boekje bestellen? Super! Stuur dan even een mailtje naar info@milaboekjes.nl. Dan ontvang je het boekje – na ontvangst van je betaling – zo snel mogelijk, maar zeker binnen 5 werkdagen thuis!

Nieuws over Milaboekjes direct in je mailbox? Schrijf je in!Stuur een mail naar: info@milaboekjes.nl